Tandborstning

Tandborstning

Tandborstning är grunden för god munhygien. Det finns både manuella och elektriska tandborstar, men enligt flera studier är den elektriska varianten mer effektiv. Oavsett vilken tandborste du använder så bör den ha litet huvud, lämplig skaftvinkel, täta borst och rundslipade strån. Och viktigast av allt, borsta minst två minuter varje morgon och kväll!

Tandkräm

Tandkrämen ska innehålla fluor och inte slita på tandemaljen. Om du lider av ilningar i tänderna kan tandkräm med kaliumnitrat minska besvären.

Enkelt att komma igång


Office:
Johnson & Johnson Consumer Nordic
Frösundaviks allé 1, 169 50 Solna, Sweden
Denna webbplats styrs uteslutande av gällande svenska lagar och förordningar. Se vår sekretesspolicy. Användningen av denna webbplats utgör ett medgivande av tillämpningen av sådana lagar och förordningar och av vår sekretesspolicy. Din användning av informationen på denna webbplats sker på villkoren i vårt rättsliga meddelande. För information om användningen av cookies se vår cookiepolicy. 

© McNeil Sweden AB 2014. Den här webbplatsen är publicerad av McNeil Sweden AB, som ensamt har ansvaret för innehållet. Webbplatsen är avsedd för besökare från Sverige. Senast uppdaterad: November 26, 2015